Profiteer van een nieuwe website, gratis onderhoud
Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel HostJan

Ik wil meer weten over
(Meerdere opties mogelijk)
Voor- en achternaam(Vereist)
Bellen of mailen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Profiteer van een Google datacenter in NederlandVoordelen voor jouw website

  • Moderne Google Cloud infrastructuur
  • Meest geavanceerde datacenters
  • Dubbele uitvoer van kritieke componenten

DatacentersOnderdeel van groene Google Cloud-infrastructuur

Onze datacenters maken deel uit van de groene Google Cloud-infrastructuur. Google is al jaren CO2-neutraal door gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals energie uit wind- en de zon. We zijn er trots op om samen te werken met een bedrijf dat op een missie is om zijn elektriciteitsvoorziening binnenkort volledig koolstofvrij te maken! Google servers staan verspreid over de wereld en daardoor is data overal supersnel beschikbaar. Voor HostJan staat de primaire server in het datacenter bij de Eemshaven.

Voordelen van Google Cloud

De datacenters van Google Cloud, die HostJan gebruikt zijn beveiligd met verschillende beveiligingslagen om ongeautoriseerde toegang tot gegevens te voorkomen. De internetcommunicatie met de Google Cloud-infrastructuur wordt tijdens de overdracht gecodeerd en de toegang tot gevoelige gegevens wordt beschermd door geavanceerde tools zoals phishing-bestendige beveiligingssleutels.

Krachtige caching technologieGebruik van Global CDN network

HostJan-klanten profiteren van een CDN-service die de laadsnelheid voor al uw sitebezoekers over de hele wereld aanzienlijk versnelt. Met ons CDN wordt de inhoud van uw site op meerdere CDN-locaties in de cache opgeslagen en wordt de laadsnelheid verder verbeterd door meer dan 170 CDN edge-netwerklocaties, die deel uitmaken van het Google Cloud-netwerk. Bovendien verbetert het CDN de sitebeveiliging en betrouwbaarheid van alle websites binnen het CDN-netwerk door constante monitoring, patroonherkenning en toepassing van geautomatiseerde regels voor massabescherming.

Geoptimaliseerd voor WordPress

Snelheid heeft een directe impact op het succes van uw WordPress website. Met de Speed Optimizer technologie van HostJan krijgt u een totaaloplossing met alle best practices en functies die u nodig heeft voor ultrasnelle WordPress-prestaties. Speciaal voor WordPress websites gebruiken wij drie soorten caching: File-based Caching, Dynamic Caching en Object Caching.