Ik wil meer weten over
(Meerdere opties mogelijk)
Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel HostJan

Ik wil meer weten over
(Meerdere opties mogelijk)
Voor- en achternaam(Vereist)
Bellen of mailen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Profiteer van supersnelle webhostingKrachtig en eenvoudig in gebruik

  • De verhuizing regelen wij
  • 24/7 support
  • Overzichtelijke interface

Supersnelle webhostingPlus gratis doorvoeren van veiligheidsupdates

€ 12,-

/ maand

Supersnelle webhosting

Snelle webhosting is cruciaal voor een optimale gebruikerservaring en zoekmachineprestaties. Het minimaliseert laadtijden, vermindert bouncepercentages en verbetert de conversies. De snelle hostinginfrastructuur van HostJan zorgt voor een vlotte werking van je website, waardoor bezoekers tevreden blijven en je concurrentiepositie wordt versterkt. HostJan biedt suppersnelle webhosting gebouwd op de infrastructuur van Google Cloud met aangepaste snelheidsoptimalisatie voor jouw website.

Gratis verhuisservice

Met de gratis website verhuisservice van HostJan bieden we een moeiteloze manier om je website naar ons platform over te zetten. Ons team van experts zorgt voor een soepele migratie, zonder downtime of technische gedoe. Geniet van een stressvrije overstap en profiteer van de betrouwbare hostingoplossingen van HostJan.

Eenvoudig in gebruik

Site Tools is het overzichterlijk dashboard van HostJan. Hier regel je alles voor jouw website. Het geeft een overzicht van onder andere back-ups van je website. Het is ook de plek waar je e-mailadressen kun aanmaken en beheren. En bij vragen is er altijd ondersteuning van support.

Domeinregistratie

Domeinregistratie is het proces van het vastleggen van het webadres voor jouw website. Met onze eenvoudige domeinregistratiedienst kun je snel en gemakkelijk je gewenste domeinnaam veiligstellen. Kies uit een breed scala aan extensies en begin direct met het opbouwen van je online aanwezigheid.