Ik wil meer weten over
(Meerdere opties mogelijk)
Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel HostJan

Ik wil meer weten over
(Meerdere opties mogelijk)
Voor- en achternaam(Vereist)
Bellen of mailen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een veilige website, alles up-to-dateVoordelen van een onderhoudsspecialist

  • Gratis doorvoeren van veiligheidsupdates
  • Aanpassingen niet zelf hoeven doen
  • Iedere dag een backup van jouw website

Het onderhoud van uw website laten doenAlles uit handen en geen omkijken meer naar

€ 12,-

/ maand

Onderhoud website

Regelmatig onderhoud van je website is essentieel om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Door updates uit te voeren, beveiligingsrisico’s te minimaliseren en inhoud bij te werken, blijft je website goed functioneren voor bezoekers. Het helpt om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren en de ranking in zoekmachines te behouden. Laat daarom het onderhoud van je website over aan HostJan. Dan blijft je website up-to-date!

Veiligheidsupdates

Veiligheidsupdates zijn voor WordPress van vitaal belang om websites te beschermen tegen cyberaanvallen en datalekken. HostJan voert regelmatig updates uit om beveiligingslekken te gedichten. Daarmee blijft jouw website veilig en beschermd tegen potentiële bedreigingen en misbruik. Ze beschermen tegen kwetsbaarheden die kunnen worden misbruikt door kwaadwillenden, zoals hackers en malware. Het verhoogt niet alleen de bescherming van je website, maar ook het vertrouwen van gebruikers in jouw website.

Het belang van nieuwe content

Regelmatig nieuwe content toevoegen aan je website is cruciaal om bezoekers te blijven boeien en terug te laten keren. Verse content verbetert niet alleen de relevantie van je website in zoekmachines, maar biedt ook waarde voor je doelgroep door hen te voorzien van actuele informatie, nieuws en inzichten. Dit versterkt de geloofwaardigheid van je merk en kan leiden tot meer betrokkenheid en conversies. Bij het laten uitvoeren van onderhoud door HostJan worden wijzigingen gratis doorgevoerd.

Iedere dag een backup

Een regelmatige backup van je website is essentieel om te beschermen tegen dataverlies door storingen, hacks of menselijke fouten. HostJan maakt dagelijks een backup van jouw website. Het biedt gemoedsrust, omdat er altijd een recente kopie van je website is om op terug te vallen. In geval van problemen kun je snel herstellen en je website weer operationeel maken, wat de downtime minimaliseert en de continuïteit van je bedrijf waarborgt.