Ik wil meer weten over
(Meerdere opties mogelijk)
Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel HostJan

Ik wil meer weten over
(Meerdere opties mogelijk)
Voor- en achternaam(Vereist)
Bellen of mailen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een professionele WordPress websiteProfiteer van de voordelen

  • Zoekmachine vriendelijke website
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Gemakkelijk zelf aan te passen

Waarom WordPress?

WordPress biedt verschillende voordelen voor gebruikers die een professionele website willen laten bouwen. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Gebruiksvriendelijkheid: WordPress heeft een intuïtieve interface waardoor je website zelf kunt onderhouden. Gebruikers kunnen nieuwe pagina’s toevoegen, berichten publiceren en afbeeldingen uploaden.
  • Zoekmachinevriendelijkheid: WordPress is van nature zoekmachinevriendelijk en biedt verschillende tools en plugins om de SEO van je website te verbeteren. Dit kan helpen om je website hoger te laten ranken in zoekresultaten en meer organisch verkeer te genereren.

Al met al biedt WordPress een krachtige en veelzijdige oplossing voor het laten bouwen en beheren van websites.

Website ontwerpservice

Maak gebruik van de ontwerpservice van hostJan voor jouw professionele website. Wij ontwerpen je website en na akkoord van het ontwerp, wordt gemaakt tot een werkende website. Het uiteindelijke doel van een website ontwerpservice is om een professionele en functionele website te leveren die voldoet aan de behoeften en doelstellingen van de klant.

Voor design agencies

Als ontwerpbureau ligt de focus vaak op het creeren van een visuele identiteit voor een bedrijf of organisatie. Het doorvertalen van die identiteit naar een online aanwezigheid middels een website vraagt specifieke kennis en ervaring:

  • Sterke call-to-actions: Om potentiële klanten aan te moedigen contact op te nemen of actie te ondernemen, moet de website sterke call-to-actions hebben die duidelijk en overtuigend zijn.
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Om de website vindbaar te maken voor potentiële klanten, is het belangrijk om rekening te houden met SEO-best practices, zoals het optimaliseren van meta-tags, het gebruik van relevante zoekwoorden en het creëren van hoogwaardige inhoud.

HostJan is een adviseur en webdesigner die daarbij kan helpen.

Onze prijzenvoor jouw complete website

SEO en vindbaarheid

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is het proces van het verbeteren van de kwaliteit en kwantiteit van het verkeer naar een website door middel van organische zoekresultaten op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is van cruciaal belang voor het succes van jouw website omdat het helpt om de zichtbaarheid te vergroten en geloofwaardigheid op te bouwen. HostJan helpt om jouw website beter vindbaar te maken.

E-mail marketing

E-mail marketing is een krachtig instrument voor het opbouwen van klantrelaties, het genereren van leads en het stimuleren van verkoop. Met e-mailmarketing kun direct communiceren met je doelgroep en gepersonaliseerde berichten bezorgen aan bepaalde klanten. Het stelt je in staat om nieuwe producten en diensten te promoten, waardevolle informatie te delen en klantenloyaliteit te vergroten. HostJan helpt bij de opzet van e-mail marketing voor jouw bedrijf.

WordPress Workshops

Met enige regelmaat organiseert hostJan workshops voor WordPress-gebruikers. Het biedt praktische training en inzichten om het maximale uit jouw website te halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker die meer geavanceerde technieken wil leren, onze WordPress Workshop biedt waardevolle kennis en tips. We behandelen onderwerpen zoals het wijzigen van pagina’s, het maken van nieuwe content en het schrijven van teksten voor zoekmachineoptimalisatie. Zo leer je hoe je succesvol kunt zijn met jouw website.