Bel HostJan

Ik wil meer weten over (meerdere opties)
Voor- en achternaam
Bellen of e-mail

Zakelijke e-mail met jouw domeinnaamVerhuis vandaag nog je demeinnaam

  • Onbeperkt aantal e-mailadressen
  • Eenvoudig op je mobiel in te stellen
  • Betrouwbaar, krachtig en spamvrij

Voordelen van zakelijke E-mail

In de hedendaagse digitale wereld is een professionele uitstraling essentieel voor elk bedrijf. En wat is nou professioneler dan e-mailadressen dat eindigen op jouw eigen domeinnaam, in plaats van op een generiek platform zoals Gmail of Hotmail? Bedrijven met een eigen e-mailadres worden doorgaans gezien als betrouwbaarder en geloofwaardiger. Dit kan een doorslaggevende factor zijn bij het winnen van nieuwe klanten of het aangaan van zakelijke relaties.

Eenvoudige webmail interface

Vergeet ingewikkelde interfaces en frustrerende navigatie. Onze webmail is ontworpen om e-mailen zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Met onze toegankelijke interface kun je e-mail snel en efficiënt checken en beheren, berichten versturen en bijlagen toevoegen. Of je nu een ervaren e-mailgebruiker bent of net begint, onze interface is eenvoudig te gebruiken en te begrijpen. We bieden ook diverse hulpmiddelen en ondersteuning om je op weg te helpen.

E-mailaccounts aanmaken is een fluitje van een cent!

Stel je voor: een interface zo eenvoudig dat je in minder dan 50 seconden een nieuw e-mailadres kunt creëren of een autoresponder kunt instellen. Geen ingewikkelde stappen, geen verwarrende menu’s, gewoon een paar klikken en je bent klaar. Zo bespaar je tijd en kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien. Probeer het vandaag nog! Met ‘Site Tools’ van HostJan werkt het allemaal heel eenvoudig.

Ondersteuning bij instellingen

E-mail instellen op al je apparaten: Met HostJan gaat dat zonder gedoe. Hulp nodig bij het configureren van je e-mailadres op je computer of telefoon? Maak je geen zorgen, HostJan helpt je graag! Met HostJan is het instellen van je e-mail een fluitje van een cent.